RUILEN EN RETOURNEREN

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u deze binnen 7 dagen na herroeping retourneren.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze ongebruikt zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking. Cadeaubonnen van L4 Interieur en afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Het is niet mogelijk om een artikel uit onze webshop direct om te ruilen via de bezorgdienst. Wanneer u een ander formaat of kleur wenst, kunt u het ontvangen artikel retourneren volgens de hierboven beschreven procedure. Vervolgens kunt u naar wens een vervangend artikel bestellen in onze webshop.

Voor het retour zenden van (een deel van) uw bestelling gaat op kosten van de consument. U ontvangt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terug, exclusief de verzendkosten.

De verzendkosten ontvangt u retour wanneer u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen.

Als u verzendkosten voor de retourzending heeft betaald, krijgt u uw verzendkosten in twee gevallen terug:

  1. Een artikel uit de zending is verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval vergoed volgens de betaalmethode van aankoop.
  2. U herroept uw order.

Neem voor het retour zenden van (een deel van) uw bestelling contact op met onze winkel, tel. 026-3390707 of email info@L4interieur.nl. Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag volgens de wijze van aankoop zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort. U dient het retourbewijs te bewaren totdat het aankoopbedrag is teruggestort. U kunt natuurlijk ook altijd uw zending terugbrengen in onze winkel; bij retourneren van de gehele zending kunt u ter plekke zelf kiezen of u de verzendkosten als tegoedbon of volgens de betaalmethode van de aankoop terug wilt ontvangen.

Geldteruggave op basis van betaalwijze:

  1. Betaald met iDEAL: het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort.
  2. (Gedeeltelijk) met Cadeaubon: u ontvangt dit bedrag retour in de vorm van een Cadeaubon van L4 Interieur. Het resterende aankoopbedrag wordt teruggestort op de betreffende bank- of girorekening.

Rond drukke periodes zoals de feestdagen kan de afhandeling van uw geretourneerde bestelling vertraging oplopen. U wordt op de hoogte gehouden over de actuele levertijden in het bestelproces.